Εικονικές Περιηγήσεις (VR Tours – φωτογραφίες 360 °, drone videos)

Εικονικές Περιηγήσεις (VR Tours – φωτογραφίες 360 °, drone videos): Επικοινωνήστε με οποιονδήποτε, οπουδήποτε πιο αποτελεσματικά.

Οι εικονικές περιηγήσεις χρησιμοποιούνται ευρέως από κτηματομεσίτες, εργολάβους, αρχιτέκτονες, κατασκευαστικές εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και διαφημιστικές εταιρίες.

Μην προβάλλετε απλά εικόνες στους πελάτες σας – δώστε τους μια ολοκληρωμένη εμπειρία!

Με περιεχόμενο 360 ° και Εικονικές Περιηγήσεις το κοινό σας συμμετέχει και τους καθηλώνετε.

Παρέχουμε περιεχόμενο για την απρόσκοπτη ενσωμάτωση στον ιστότοπό σας, τα κοινωνικά μέσα κ.λπ.

Οι Εικονικές Περιηγήσεις και οι φωτογραφίες 360 ° αναδεικνύονται και στα κινητά.

Πάνω από το 50% των πελατών σας είναι στο κινητό. Δώστε τους την καλύτερη εμπειρία! Με τις πλατφόρμες που χρησιμοποιούμε οι περιηγήσεις μας έχουν βελτιστοποιημένη εμπειρία αναπαραγωγής 360 ° για κινητές συσκευές. Οι θεατές θα απολαύσουν το 360 ° περιεχόμενό σας  σε μια μικρή οθόνη όσο και σε μια μεγάλη.

Γιατί οι διαχειριστές ακινήτων χρειάζονται εικονικές περιηγήσεις;

Αποτελούν εργαλείο μάρκετινγκ προηγμένου επιπέδου.

Οι εικονικές περιηγήσεις είναι πολύ πιο εντυπωσιακές και προσελκύουν τους υψηλότερους πλειοδότες με λιγότερες προσπάθειες. Δημιουργήστε προσφορές μοιράζοντας την περιήγησή σας σε κοινωνικά μέσα, κείμενο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στις ιστοσελίδες ακινήτων. Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να αντισταθούν!

Αποτελεσματικές εσωτερικές επικοινωνίες

Αποθηκεύστε τα στοιχεία του ακινήτου, συμπεριλαμβανομένων των εγχειριδίων των εγκαταστάσεων, σε μορφή εύκολης ανάγνωσης για εσάς, τους ενοικιαστές, τους πωλητές και το προσωπικό συντήρησης.

Παρακολούθηση αλλαγών στα ακίνητα

Για ενοικιάσεις: οι επισκέπτες κάνουν check in / out.

Για αγοραστές / πωλητές: τελευταίες ενημερώσεις για ανακαινίσεις, ιστορικά δεδομένα, συσκευές κ.λπ.


Η Flygreecedrone χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να σας φέρει μια ολοκληρωμένη νέα εμπειρία προβολής.

Πραγματοποιούμε λήψεις 360 ° φωτογραφιών και αεροφωτογραφιών, ακίνητων εικόνων με επαγγελματικό εξοπλισμό (φωτογραφικές μηχανές DSLR, drones κλπ.), πετάμε σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και καταγράφουμε εντυπωσιακά βίντεο. Στη συνέχεια, επεξεργαζόμαστε το υλικό, προσθέσουμε πληροφορίες, μουσική & αφήγηση και τα συνδυάσουμε όλα σε μαγευτικές εικονικές περιηγήσεις VR.

Ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε τη σωστή εικονική περιήγηση VR. Από ένα συνδυασμό μόνο 360 ° φωτογραφιών (Βασική έκδοση) σε ένα μείγμα βίντεο, φωτογραφιών, 360 ° φωτογραφιών, μουσικής, αφήγησης, όλα με hotspots με δυνατότητα κλικ (έκδοση Premium).

Αν ασχολείστε ήδη με φωτογραφίσεις, πλατφόρμες 360 °, εικονικές περιηγήσεις μπορούμε να σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες (εσωτερικές και εξωτερικές λήψεις drone, δύσκολες λήψεις, επαγγελματικό σπικάζ, μουσική επιμέλεια, video μοντάζ κτλ.).

Ζητήστε να μάθετε για τα έτοιμα πακέτα μας ή ζητήσετε εξατομικευμένη προσφορά.

Εδώ μπορείτε να δείτε 2 παραδείγματα του πακέτου Premium (περιλαμβάνει 360 ° και κανονικές φωτογραφίες, λήψεις drone, hotspots με δυνατότητα κλικ, βίντεο, μουσική και αφήγηση). Και τα 2 διαμερίσματα είναι στην Αθήνα στις περιχοχές Συγγρού Φιξ και Κολωνάκι.

Εδώ μπορείτε να δείτε 2 παραδείγματα του Βασικού πακέτου (περιλαμβάνει φωτογραφίες 360 ° και λήψεις drone). Και τα 2 διαμερίσματα είναι στην Αθήνα στις περιχοχές Συγγρού Φιξ και Κολωνάκι.

Βίντεο από διαμέρισμα στην Αθήνα (περιοχή Συγγρού Φιξ)

Βίντεο από διαμέρισμα στην Αθήνα (περιοχή Κολωνάκι)

 

Μια φωτογραφία 360 ° εργοταξίου. Η ανακαίνηση νεοκλασικού κτηρίου στον Πειραιά.

More Like This


Κατηγορίες


Αττική Κινητή & ακίνητη περιουσία

Γλώσσες


Ελληνικά


pll_5dfb435a59675
Έδρα: Αθήνα - Σπέτσες | Καλέστε: +30 694 430 8897