Εκπαίδευση

Εκπαίδευση για αρχάριους και παιδιά – Βασικές οδηγίες και χειρισμοί drone Η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται. Αρχάριοι και παιδιά, με τη βοήθεια των drones θα ανακαλύψετε τον χώρο της αεροφωτογραφίας και του βίντεο. Θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι συναρπαστικών αναζητήσεων βλέποντας τον κόσμο από ψηλά, πραγματοποιώντας λήψεις που κόβουν την ανάσα. Φυσικά τα drones χρησιμοποιούνται και από […]

Εκπαίδευση για αρχάριους και παιδιά – Βασικές οδηγίες και χειρισμοί drone

Η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται. Αρχάριοι και παιδιά, με τη βοήθεια των drones θα ανακαλύψετε τον χώρο της αεροφωτογραφίας και του βίντεο. Θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι συναρπαστικών αναζητήσεων βλέποντας τον κόσμο από ψηλά, πραγματοποιώντας λήψεις που κόβουν την ανάσα.

Φυσικά τα drones χρησιμοποιούνται και από επαγγελματίες έχοντας περισσότερες εφαρμογές: Σε πολιτιστικές, κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις, στην έρευνα & διάσωση και αλλού.

Η Flygreecedrone προσφέρει μαθήματα που απευθύνονται κυρίως σε παιδιά, ώστε να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες αλλά και τη φύση και για να ψυχαγωγηθεί ολόκληρη η οικογένεια με ατελείωτες ώρες πτητικής διασκέδασης. Με αυτή τη δημιουργική απασχόληση, τα παιδιά διευρύνουν τις γνώσεις τους στο συντονισμό των χεριών-ματιών με τις δεξιότητες της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών (STEM). Αλλά δεν είναι κάθε drone κατάλληλο για τους νέους χρήστες. Με τη σωστή καθοδήγηση από επαγγελματίες χειριστές, θα μπορούν να μυηθούν σε αυτό τον διασκεδαστικό κόσμο με τον κατάλληλο εξοπλισμό, με ασφάλεια, προσοχή και οδηγίες για να εφαρμόζονται οι τοπικοί νόμοι και κανονισμοί.

Η εξοικείωση με τα drones μπορεί να ανοίξει στο μέλλον νέους ορίζοντες για επαγγέλματα όπως: πιλότος, αεροναυπηγός, προγραμματιστής, μηχανικός, φωτογράφος, κινηματογραφιστής, σκηνοθέτης κτλ.

Τα μαθήματα γίνονται με την παρουσία των γονέων ειδικά όταν πρόκειται για μικρές ηλικίες. Γίνονται σε δικό σας χώρο ή σε επιλεγμένους χώρους που εξυπηρετούν εντός Αττικής.

Έδρα: Αθήνα - Σπέτσες | Καλέστε: +30 694 430 8897