Τοποθεσίες

Έτοιμο υλικό Εκτός από υπηρεσίες κατά παραγγελία που φέρουμε εις πέρας, κατά τη παραμονή μας σε ένα τόπο για κάποιο project, πραγματοποιούμε παράλληλα λήψεις από όλη την Ελλάδα και δημιουργούμε βίντεο κλιπ, με στόχο να αναδείξουμε τη χώρα μας τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Κάποιες φορές ταξιδεύουμε και στο εξωτερικό και μοιραζόμαστε εμπειρίες […]

Έτοιμο υλικό

Εκτός από υπηρεσίες κατά παραγγελία που φέρουμε εις πέρας, κατά τη παραμονή μας σε ένα τόπο για κάποιο project, πραγματοποιούμε παράλληλα λήψεις από όλη την Ελλάδα και δημιουργούμε βίντεο κλιπ, με στόχο να αναδείξουμε τη χώρα μας τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Κάποιες φορές ταξιδεύουμε και στο εξωτερικό και μοιραζόμαστε εμπειρίες και οπτικό υλικό με πιθανούς ενδιαφερόμενους.

Ταυτόχρονα δίνουμε την ευκαιρία σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, οργανισμούς κτλ. να αποκτήσουν έτοιμο υλικό σε προνομιακή τιμή, είτε τους δίνουμε το έναυσμα, ώστε να παραγγείλουν συγκεκριμένα πλάνα ή ολοκληρωμένα βίντεο και φωτογραφίες. Πολλά από αυτά τα έτοιμα κλιπ και οι φωτογραφίες, αναρτώνται εκτός από το website μας και στα social media μας με το δικό μας logo (watermark). Μάλιστα ορισμένο υλικό μοιράζεται και από διεθνή websites, όπως το Shutterstock κ.ά.

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε οπτικοακουστικό υλικό απευθείας από την εταιρία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα λάβετε συμφέρουσα προσφορά, ώστε να σας παραχωρηθούν τα δικαιώματα και να αφαιρεθεί το logo μας. Μπορεί μάλιστα να προστεθούν νέες φωτογραφίες και ειδικά γυρίσματα κατ’ επιλογή σας, ώστε να έχετε ένα ολοκληρωμένο υλικό σε προνομιακή τιμή.

Πατώντας επάνω στο χάρτη, ανάλογα με την περιοχή που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε έτοιμο υλικό το οποίο διαρκώς εμπλουτίζεται. Αν ενδιαφέρεστε για συγκεκριμένες περιοχές μπορείτε να μας στείλετε ένα αίτημα.

Έδρα: Αθήνα - Σπέτσες | Καλέστε: +30 694 430 8897