Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια εταιρεία μη επανδρωμένων συστημάτων (αεροσκαφών και υποβρυχίων), ιδρυτής της οποίας είναι ο κ. Α. Αλεξίου, χειριστής ελικοπτέρων και αεροπλάνων. Η δημιουργία και η εξέλιξή της βασίζονται στην αγάπη προς τα πτητικά μέσα, καθώς και στο πάθος για την τεχνολογία και τις καινοτόμες εφαρμογές. Στόχος της ομάδας που την απαρτίζει είναι να βελτιώνει διαρκώς […]

Είμαστε μια εταιρεία μη επανδρωμένων συστημάτων (αεροσκαφών και υποβρυχίων), ιδρυτής της οποίας είναι ο κ. Α. Αλεξίου, χειριστής ελικοπτέρων και αεροπλάνων. Η δημιουργία και η εξέλιξή της βασίζονται στην αγάπη προς τα πτητικά μέσα, καθώς και στο πάθος για την τεχνολογία και τις καινοτόμες εφαρμογές. Στόχος της ομάδας που την απαρτίζει είναι να βελτιώνει διαρκώς τις δεξιότητές της, για να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης αναζητούμε συνεχώς ταλαντούχους και αφοσιωμένους ανθρώπους, για να στελεχώσουν την αναπτυσσόμενη εταιρεία σε δυναμικό.

Η flygreecedrone αναλαμβάνει καλοσχεδιασμένες λήψεις με drone για εναέριες βιντεοσκοπήσεις, εικονικές επισκέψεις, φωτογραφίες υψηλής αισθητικής, από διαφορετικά υψόμετρα και γωνίες προσέγγισης, συνθέτοντας το μυστικό για μια εντυπωσιακή παρουσίαση και ολοκληρωμένη εμπειρία.

Χρησιμοποιώντας ιπτάμενες κάμερες, η ομάδα μας, μια δημιουργική ομάδα φωτογράφων και πιλότων, πραγματοποιούμε πτήσεις γύρω από εγκαταστάσεις, έργα υποδομής, κτήρια, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις, αθλητικούς χώρους, σχολεία, κατασκηνώσεις, πάρκα, οικόπεδα, αγροτεμάχια, ακόμη και ολόκληρες πόλεις ή νησιά. Επίσης αναλαμβάνουμε την παρουσίαση κινητής & ακίνητης περιουσίας, την κάλυψη εκδηλώσεων ( πολιτιστικών, επιστημονικών, κοινωνικών, αθλητικών κλπ), την προβολή τουριστικών σημείων και πολιτιστικών κέντρων, καθώς και την υλοποίηση παραγωγών και διαφημίσεων.

Επίσης η εταιρία μας εξειδικεύεται σε τομείς όπως η έρευνα και διάσωση (SAR), η επιτήρησηκαταγραφή και χαρτογράφηση, η γεωργία ακριβείας και η ναυαγοσωστική.

Ακόμη οι υπηρεσίες μας μπορούν να συνδυαστούν με σπικάζ που αναλαμβάνουν επαγγελματίες εκφωνητές, μαζί με την ανάλογη μουσική, έτσι ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό, ενημερωτικό και ελκυστικό ταυτοχρόνως.

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί σύγχρονης τεχνολογίας drones, από το πιο μικρό για ευελιξία μέχρι πιο μεγάλα για αυξημένες απαιτήσεις, ενώ παρέχουμε και τη δυνατότητα μεταφοράς και ρίψεων αντικειμένων (π.χ. σωσίβια) ή διαφημιστικών banners. Επίσης κάνουμε λήψεις με επιπρόσθετο εξοπλισμό (υποβρύχιες κάμερες, 360 mounts, electric dollies, stabilizers κτλ.).

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα, να παρουσιάσετε το εκάστοτε project σας με ασύγκριτα ρεαλιστικό τρόπο και μοναδική ευκρίνεια, σε κάθε γωνιά της γης και σε κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο!